Απαλύνετε τους μαύρους κύκλους με μάσκα ματιών μαϊντανού

Απαλύνετε τους μαύρους κύκλους με μάσκα ματιών μαϊντανού

Αφού διάβασα πρόσφατα σε μια έρευνα ότι ο μαϊντανός μπορεί να βοηθήσει στη διαγραφή των μαύρων κύκλων στα μάτια, έπρεπε να τον δοκιμάσω. Ναι, η βιταμίνη C, η χλωροφύλλη και η βιταμίνη Κ του μαϊντανού βοηθούν στη μείωση του αποχρωματισμού του δέρματος, στη μείωση των κηλίδων γήρανσης και στη μείωση του πρηξίματος.

Για να φτιάξετε τη μάσκα σας, ψιλοκόψτε χοντρικά μια χούφτα μαϊντανό (κατά προτίμηση βιολογικό). Σε ένα μικρό μπολ, τρίβουμε τα φύλλα με μια ξύλινη κουτάλα. Σαν να ανακατεύετε ένα ποτό, τρίψτε τον μαϊντανό μέχρι να απελευθερώσει το ζουμί στα φύλλα.

Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ζεστό νερό πάνω από τον μαϊντανό και ανακατέψτε το μείγμα. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τον μαϊντανό με γιαούρτι. Όταν το νερό κρυώσει, χρησιμοποιήστε 2 μπάλες βαμβακιού για να απορροφήσετε τον χυμό. Ξαπλώστε και κρατήστε το βαμβάκι κάτω από τα μάτια σας για 10 λεπτά.

Κάνετε αυτό δύο φορές την εβδομάδα για να μειώσετε τον αποχρωματισμό. Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα βέβαια. Μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να δείτε τις αλλαγές.

Συνδυαστικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Soma Cranberry eye serum με υαλουρονικό οξύ

https://somanbotanicals.com/product/cranberry-eye-serum/ μαζί με το μανιτάρι gua sha αφού το τοποθετήσετε για καλύτερο αποτέλεσμα στο ψυγείο.

https://www.mairigram.gr/2022/09/soma-botanicals-beauty-brand.html

No Comments

Post a Comment