Πολιτική Πληρωμών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

 1. Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

  Μπορείτε να πληρώσετε με χρέωση πιστωτικής (Εκτός από Diners & American Express), χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, μέσω της ασφαλούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών της Viva Wallet.

 2. Με Paypal

  Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών της Paypal. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό στην πλατφόρμα της Paypal.

 3. Με τραπεζική κατάθεση

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σ’ έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  Τράπεζα IBAN

  1. ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GRχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
  2. ΕΘΝΙΚΗ – GRχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
  3. PROCREDIT – GRχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
  4. EUROBANK – GRχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  Μετά την πληρωμή σας μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής μέσω email [email protected] ή να μας καλέσετε και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 6973525751.

  Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

 4. Με αντικαταβολή

  Με αυτή την επιλογή σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας στο χώρο σας με courier κι εσείς πληρώνετε το συμφωνημένο αντίτιμο, με μετρητά, κατά την παράδοση.

  Για την υπηρεσία της αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση δύο (2) ευρώ.

  Όριο μέχρι 500 ευρώ*.

Επιλογή απόδειξης ή τιμολογίου

Eπιπλέον, υπάρχει δυνατότητα επιλογής για την έκδοση ως φορολογικών παραστατικών είτε απόδειξης λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

*Αγορές άνω των 500 ευρώ

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνον με κατάθεση σε τράπεζα ή χρέωση πιστωτικής κάρτας.