Διώξε τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο

Διώξε τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αιτίες για τους μαύρους κύκλους. Μεταξύ των πιο κοινών ενόχων είναι η ηλικία, η έλλειψη ύπνου, η κούραση, οι εποχιακές αλλεργίες, η αφυδάτωση, η έκθεση στον ήλιο και, σε μερικούς ανθρώπους είναι καθαρά γενετική, που σημαίνει ότι τα κληρονομήσατε από έναν γονέα.

Οτιδήποτε προκαλεί λέπτυνση του δέρματος θα επιτρέψει στο σκούρα σημεία (δηλαδή τα αιμοφόρα αγγεία) από κάτω να εμφανιστούν περισσότερο—και εάν το λεπτό δέρμα γίνει μελάγχρωση (π.χ. λόγω του μαυρίσματος ή του χρόνιου τριψίματος από αλλεργίες), αυτές οι σκοτεινές περιοχές από κάτω ενισχύονται. Στην περίπτωση της γενετικής, δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτά. Η απώλεια όγκου ισχύει και για άτομα με χαμηλό σωματικό λίπος, καθιστώντας τα πιο επιρρεπή στους μαύρους κύκλους.

Πώς να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φυσικές λύσεις εκεί έξω για να ελαχιστοποιήσετε, ακόμη και να ανακουφίσετε τους μαύρους κύκλους που έχουν περάσει τη δοκιμασία του χρόνου. Εδώ είναι μερικά εγκεκριμένα από τους ειδικούς κόλπα του εμπορίου.

1. Εφαρμόστε καφεΐνη

Η καφεΐνη είναι γνωστό ότι συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, αν και μπορεί να μην τους εξαφανίσει εντελώς. Μια εξαιρετική σπιτική θεραπεία που προτείνει είναι να εφαρμόσετε δροσερά υγρά φακελάκια τσαγιού που έχουν εμποτιστεί με ζεστό νερό και στη συνέχεια κρυώνουν πάνω από τα μάτια σας.

2. Αγγούρι

Η σκέψη πίσω από τις φέτες αγγουριού είναι ότι μπορούν να δροσίσουν το δέρμα και να μειώσουν την αγγειακή συμφόρηση και έχουν επίσης βιταμίνη Κ που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά και στην κυκλοφορία.

3. Δοκιμάστε φέτες πατάτας

Οι φέτες πατάτας προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα με το αγγούρι – η ψύξη του δέρματος μπορεί να μειώσει την αγγειακή συμφόρηση για να βελτιώσει την εμφάνιση αυτής της περιοχής.

4. Κοιμηθείτε περισσότερο

Αν και αυτό ακούγεται αρκετά απλό (και είναι!), η σημασία ενός καλού ύπνου https://somanbotanicals.com/product/earth-herbal-tincture-dream-sleep-support-100ml/ δεν πρέπει να υποτιμάται, ειδικά όταν έρχεται στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας. Προσπαθήστε πάντα να κοιμάστε 7-9 ώρες τη νύχτα, ιδανικά την ίδια ώρα κάθε μέρα, ώστε το σώμα σας να προσαρμοστεί στο να ξυπνά και να πηγαίνει για ύπνο με συνέπεια.

5. Πίνετε περισσότερο νερό

Μια άλλη κύρια αιτία των μαύρων, φουσκωτών κύκλων είναι η έλλειψη αρκετής ποσότητας νερού. Να έχετε πάντα μαζί σας ένα μπουκάλι νερό, ώστε να σας υπενθυμίζεται πόση (ή λίγη) ενυδάτωση λαμβάνετε. αν δεν είστε λάτρης της γεύσης, δοκιμάστε να την εμποτίσετε με βότανα και φρούτα.

Soma Botanicals ή αλλιώς η ελληνική εταιρία που αγαπάει τα βοτανικά συστατικά στην ομορφιά

No Comments

Post a Comment