Θεραπεία μαλλιών με ζεστό ελαιόλαδο

Θεραπεία μαλλιών με ζεστό ελαιόλαδο

Αυτή η θεραπεία με ζεστό λάδι μαλλιών είναι εύκολη και αποτελεσματική στη θεραπεία των κατεστραμμένων και ξηρών μαλλιών.

Επαναφέρει τη δύναμη και τη λάμψη

Το ελαιόλαδο ενυδατώνει τα μαλλιά και προσφέρει μια δόση αντιοξειδωτικών και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων για να επαναφέρει τη δύναμη και τη λάμψη. Εάν τα μαλλιά σας είναι χρωματισμένα ή ταλαιπωρημένα από τη θερμότητα, με αποτέλεσμα μια ξηρή εμφάνιση σαν άχυρο, το ελαιόλαδο είναι η απόλυτη λύση.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα του μπορούν να διεισδύσουν στον άξονα της τρίχας, παρέχοντας υγρασία από μέσα για να αποτρέψουν το σπάσιμο και να εξασφαλίσουν ότι τα μαλλιά παραμένουν δυνατά και μεταξένια. Μερικοί λένε ότι αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μαλλιών, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων για τα μαλλιά.

Περιέχει μαλακτικό σκουαλένιο

Περιέχει επίσης σκουαλένιο – ένα καυτό συστατικό περιποίησης της επιδερμίδας αυτή τη στιγμή. Εκτός από το ότι είναι εκπληκτικό για το δέρμα, το σκουαλένιο βοηθά επίσης στην ανατροφή υγιών, μεταξωτών μαλλιών. Από τα διαθέσιμα φυτικά έλαια, το ελαιόλαδο περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σκουαλενίου. Το Squalane είναι ένα απίστευτα μοναδικό μόριο επειδή είναι ελαφρύ αλλά τόσο μαλακτικό για τα μαλλιά και το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά στην ενυδάτωση των μαλλιών και στα λαμπερά χωρίς να τα βαραίνει.

Όλες αυτές οι σούπερ μαλακτικές ικανότητες του ελαιολάδου συνθέτουν μια σίγουρη συνταγή για τη θρέψη των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής για υπέροχα, υγιή μαλλιά.

5 Οφέλη μιας θεραπείας με ζεστό ελαιόλαδο

Μεταξένια, δυνατά μαλλιά

Πρώτον, η θέρμανση του λαδιού σε χλιαρή θερμοκρασία το βοηθά να διεισδύσει στο στέλεχος της τρίχας. Το να διευκολύνετε το λάδι να μαλακώνει κάθε τρίχα από μέσα προς τα έξω σημαίνει ότι η χαίτη σας θα είναι πιο δυνατή, πιο μεταξένια και πιο εύχρηστη.

Ενισχύστε την κυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής

Ένα άλλο όφελος μιας θεραπείας με ζεστό λάδι είναι η ενισχυμένη κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής, χάρη στον συνδυασμό ζεστού λαδιού και μασάζ. Η αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας είναι το κλειδί για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών – διασφαλίζει ότι κάθε τρίχα είναι υγιής και δυνατή, ξεκινώντας από τη ρίζα. Ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί επίσης να διεγείρει την ανάπτυξη νέων μαλλιών, με αποτέλεσμα πιο πυκνά και γεμάτα μαλλιά με την πάροδο του χρόνου.

Ελαχιστοποιήστε τη ζημιά χρώματος & θερμότητας

Πολλοί από εμάς βασιζόμαστε σε εργαλεία styling με θερμότητα για να φτιάξουμε τα μαλλιά μας, και επιπλέον, μπορεί να βάφουμε τα μαλλιά μας επίσης. Κάνοντας το αυτό αρκετές φορές σημαίνει ότι ο άξονας της τρίχας σπάει και χάνει την υγρασία και τη λάμψη.

Απαλλαγείτε από το ξηρό τριχωτό της κεφαλής

Μια μάσκα με ζεστό λάδι που χρησιμοποιεί ελαιόλαδο μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσει ένα ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής, ειδικά αν η αιτία είναι το ξηρό δέρμα με φαγούρα. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής ενώ προσθέτει ένα αιθέριο έλαιο όπως δεντρολίβανο, μέντα ή έλαιο τεϊόδεντρου στοχεύει σε όλες τις αιτίες της πιτυρίδας.

Αποτρέψτε τη διαίρεση των άκρων

Με την πάροδο του χρόνου, η συχνή χρήση μιας θεραπείας με ζεστό ελαιόλαδο θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά σας από φθορές όπως σχισμένες άκρες και σπάσιμο. Αυτά τα δύο προβλήματα μαλλιών προκαλούνται συχνά από την έλλειψη υγρασίας.

Δαφνέλαιο 100ml

No Comments

Post a Comment