Κατάστημα

Mini Βody and Shampoo bar – Mετάξι βρώμης & Καλέντουλα

3.00

“Στερεή μπάρα σαμπουάν και σώματος με καλέντουλα και βρώμη – απαλή φροντίδα για μαλλιά και δέρμα 🌾🌼”

3 σε απόθεμα

Η μπάρα σώματος και σαμπουάν με μετάξι βρώμης και καλέντουλα είναι φτιαγμένη με εκχύλισμα καλέντουλας και εκχύλισμα χαμομηλιού από έγχυμα ελαιολάδου. Η καλέντουλα καθαρίζει την επιδερμίδα, ενυδατώνει και μαλακώνει και φροντίζει ιδανικά τα ξηρά και σκληρά μαλλιά και δίνει στα μαλλιά περισσότερη ελαστικότητα. το εκχύλισμα χαμομηλιού είναι καταπραϋντικό για το δέρμα. Το βούτυρο καριτέ βελτιώνει τη δομή της τρίχας, έχει ενυδατική δράση στο δέρμα και τα μαλλιά.

Χωρίς άρωμα. Ένα σαπούνι και ένα σαμπουάν σε μία μπάρα.

Αυτή η vegan μπάρα σαμπουάν μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά και είναι κατάλληλη για πιο ξηρό δέρμα και για κανονικά έως ξηρά μαλλιά και μαλλιά με φριζάρισμα.

Συστατικά: Σαπωνοποιημένο μη εξευγενισμένο βούτυρο καριτέ, σαπωνοποιημένο έλαιο καρύδας, σαπωνοποιημένο ελαιόλαδο, σαπωνοποιημένο καστορέλαιο, γλυκερίνη, νερό, σαπωνοποιημένο αμυγδαλέλαιο, σαπωνοποιημένο έλαιο Babassu, μετάξι βρώμης, άργιλος καολίνη, εκχύλισμα καλέντουλας, εκχύλισμα χαμομηλιού.

INCI: sodium shea butterate, sodium olivate, sodium cocoate, sodium castorate, glycerin, aqua, sodium sweetalmondate, sodium babassuate, avena sativa meal extract (oat silk), kaolin, calendula officinal (calendula) flower extract, anthemis nobilis (chamomile) flower extract.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Mini Βody and Shampoo bar – Mετάξι βρώμης & Καλέντουλα”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *