Κατάστημα

Σταφυλέλαιο 50ml

3.90

1 σε απόθεμα

Λατινική ονομασία: Vitis Vinifera
Χρώμα και οσμή: το χρώμα κυμαίνεται από διαυγές έως κίτρινο και ανοιχτό πράσινο. Ελαφρύς, ελαφρώς καρυδάτος και γλυκός
Υφή: σατινέ υφή

Το έλαιο σταφυλιού παρασκευάζεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

Το έλαιο σταφυλιού χρησιμοποιείται συνήθως στην αρωματοθεραπεία, καθώς είναι ένα αρκετά γενικής χρήσης έλαιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που κυμαίνονται από το μασάζ μέχρι την περιποίηση του δέρματος.

Περιέχει περισσότερη βιταμίνη Ε από το ελαιόλαδο, γλαβονοειδή όπως ολιγομερή προκυανιδίνη, ινολενικό οξύ, ελαϊκό οξύ, ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, ωμέγα 9 λιπαρά οξέα, παλμιτικό οξύ, στεατικό οξύ, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε.

Με τη λεπτόρρευστη σύστασή του, το έλαιο σταφυλιού είναι ένα εκπληκτικά ελαφρύ ενυδατικό προϊόν. Είναι ελαφρύτερο από το έλαιο καρύδας και το έλαιο Jojoba.

Χρησιμοποιείται ως ενυδατικό προϊόν για λεπτά μαλλιά. Λίγες σταγόνες μπορούν να εφαρμοστούν στις τούφες των μαλλιών πριν από το σαμπουάν. Το έλαιο σταφυλιού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και ως εκ τούτου έχει ιδιότητες λεύκανσης του δέρματος.

Το έλαιο σταφυλιού είναι καλό για την αντιγήρανση. Βοηθά στην αποκατάσταση του κολλαγόνου λόγω του ότι περιέχει OPCs (ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες).

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σταφυλέλαιο 50ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *