Κατάστημα

Αμυγδαλέλαιο 50ml

3.70

1 σε απόθεμα

Λατινική ονομασία: Prunus Amygdalu Dulcis
Χρώμα και οσμή: άχρωμο έως ανοιχτό κίτρινο, άοσμο
Υφή: πολύ ελαφριά

Το έλαιο γλυκού αμυγδάλου προέρχεται από τις ΗΠΑ και παρασκευάζεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Παρέχεται σε κεχριμπαρένιες γυάλινες φιάλες των 50ml και είναι 100% φυσικό.

Το Αμυγδαλόδεντρο προέρχεται από τη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία, αλλά έκτοτε καλλιεργείται σε διάφορες άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της νότιας Ευρώπης και των θερμότερων περιοχών των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο καρπός του δέντρου δεν είναι στην πραγματικότητα καρύδι, αλλά καρπός (drupe), που σημαίνει ένα σαρκώδες εξωτερικό δέρμα με ένα σκληρό κέλυφος στο εσωτερικό του που περιέχει τον σπόρο.

Το έλαιο γλυκού αμυγδάλου είναι κατάλληλο για τη θρέψη του ξηρού δέρματος, αλλά και για διάφορες άλλες δερματικές παθήσεις, όπως το έκζεμα και η δερματίτιδα. Λέγεται επίσης ότι έχει ήπιες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα δημοφιλές επαγγελματικό λάδι μασάζ. Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ λάδι βοηθά τα χέρια να γλιστρούν στο δέρμα και έχει την ιδανική ταχύτητα απορρόφησης για την εκτέλεση μασάζ. Παραμένει στο δέρμα αρκετή ώρα για την εκτέλεση του μασάζ, διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο και όχι λιπαρό.

Καθώς το αμυγδαλέλαιο είναι ένα θρεπτικό και μαλακτικό έλαιο, αποτελεί ένα εξαιρετικό ενυδατικό για όλο το δέρμα. Βοηθά στη θρέψη του δέρματος και αυτό βοηθά το δέρμα σας να δείχνει λαμπερό και υγιές. Όντας πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα σε ελαϊκό οξύ (Ωμέγα 9) και τη φυσική αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, το καταπραϋντικό έλαιο γλυκού αμυγδάλου αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν ώριμο δέρμα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αμυγδαλέλαιο 50ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *